top of page
Køkke WEB RED.jpg

DIT NYE KØKKEN

Det er en stor beslutning at købe køkken  - det ved vi.
Derfor gør vi os også altid ekstra umage med at spørge ind til jeres drømme og forventninger, så vi kommer helt i mål med opgaven.

KØKKENET SKAL PASSE TIL JERES DRØM

Uanset om jeres i har brug for et lille, beskedent køkken eller om I drømmer om et eksklusivt og kæmpe stort køkken, så  sammensætter vi det, så det passer til jeres daglige behov.
Sammen finder vi det rigtige look og design, den kvalitet der lever op til jeres forventede brugsmønster, og ikke mindst til en pris der matcher jeres budget. 
 
WEB-21,17x9,95-cm-1007.png

Køkken med bredde egetræslameller

De bredde og lyse, oliebehandlede egetræslameller er flotte, som her i et kridhvidt køkkenelement.
Lamelemmerne laver vi også i røget eg og sort eg.
 
Sort WEB.jpg

Sort og elegant køkken

Er du til de mørkere køkkentyper, så er et matsort køkken som dette et flot valg. Læg en marmorlook bordplade på, og sæt så masse af lys op i køkkenet. Det giver en flot effekt.
 
Pia9.jpg

Køkken med linoleumsfronter

Linoleum er blevet meget populært at bruge på fronte, og vi har et helt særligt sortiment. Her er det vist på mørkrøget egetræs elementer, med greb der er fræst ind i skufferne.
 
Web.jpg

Håndlavede massive egetræskøkkener

Vi laver de eftertragtede, fingertappede egetræsskuffer. Ja, faktisk laver vi komplette køkkener i egetræ. Størrelser, vinkler og udseende tilpasses jeres behov.
 

Håndlavet og helt specielt

Vi er specialister i det specielle.
Vi er håndværkere og kan derfor lave køkkenet præcist så det passer til jeres køkkendrøm.
Vi er også kreative. Det betyder, at vi ofte ender med at fremstille et helt unikt køkken til vores kunder. Et køkken som ikke findes andre steder.

Vil I også gerne have et unikt køkken?
 

Alle muligheder er åbne

Vi har et showroom på vores adresse i det jyske, som I meget gerne må besøg, for at blive klogere på jeres køkken-rejse.
Her vil vi vise jer alle de flotte og nye materialer, der hele tiden bliver præsenteret i køkkenbranchen, og sammen kan vi finde frem til, hvad det i virkeligheden er, I har lyst.

Måske er I ikke selv klar over det? Lad os inspirere jer, overraske jer og i sidste ende glæde jer, med det nyt og unikt køkken. Til tiden og til den aftalte pris.
Villa Køkken med fyldningslåger

Villa Køkken

Skabslåger med fyldninger giver et helt andet udtryk end en glat front. Her er modellen vist i et moderne villakøkken, med rå betonvægge og mørkegråt gul. En helhed.
 
Lækkert køkken i et væld af farver. Du bestemmer selvfølgelig selv...

Køkken med farvede låger

En nem måde at lave overraskende effekter i dit køkken, er ved at mikse forskellige farver på lågefronterne. Du kan altså designe dit helt eget køkken med enkle virkemidler.
 
Klassiske fyldningslåger i køkkenet. Lyst og dejligt.

Køkken med fyldningslåger

Klassisk kolonialstyle køkken med masser af flotte detaljer, tydelig træstruktur og et super elegant look.
 
Kokken7.jpg

Højglans køkken, hvide bordplader

Mix og match de mørke og de lyse farver i dit køkken. Skab et univers hvor du laver maden, ved siden af dit samtale-køkken.
 

Hvad koster et nyt køkken?

Det spørgsmål får vi ofte - men faktisk er det ikke altid det svar, der er det afgørende i vores kunders beslutning.

Brugsfunktionen og designet, leveringstiden og ikke mindst vejledningen, når det nye køkken skal vælges, vægtes ofte højere.
For hvad er der ved, at få en billigt køkken, hvis det leveres 8-12 uger for sent, har et dårligt sammensat design og i øvrigt mangler skuffeplads nok? Det kan ikke gøres om.
 

Køkkeninspiration fra håndværkere

Vi er fagfolk, som siden midt i 70'erne ikke har lavet andet end køkkener, badeværelser, garderober samt vinduer og døre. 
Det betyder at vores viden om, hvordan et køkken skal bygges korrekt er usædvanlig stor. 

Du får hos os ikke kun inspiration til flotte køkkener, du får også adgang til professionel og seriøs rådgivning og vejledning, så din køkkendrøm kan gå i opfyldelse.
Ring og book et uforpligtende møde - på tlf. 97 14 16 28.
Moderne enkelt køkken i glatte låger

Enkelt og stilfuldt køkkendesign

Modellen her er en af de mere enkle design, som alligevel er overraskende interessant. Vi foretrækker matte skabslåger til dette køkken.
 
WEB.jpg

Ekstra slidstærkt køkken

Har du et køkken med stort aktivitetsniveau, f.eks. på en arbejdsplads, i et bofællesskab eller blot til en stor familie, så skal du måske fronte med PU lak for stor slidstyrke.
 
Klassiske fyldningslåger i køkkenet. Lyst og dejligt.
New Yorker køkkendesign fra Tage Laursen ApS

New Yorker køkken

Et råt og rustikt køkkendesign. Sæt det sammen med rå mursten, simple betongulve eller som her betonvæg og du får hurtigt et New Yorker køkken i din lejlighed.
 

Nordisk Køkken

Grebsfri køkkenlåger og køkkenskuffer er elegante og nemme at holde rene. Her er det fronte i "ask-look og træstruktur.
 

Nyt køkken - tilbud

Vi annoncerer ikke med køkkener til halv pris eller 50% rabat på et nyt køkken.
 
Til gengæld tilbyder vi altid vores kunder et nyt køkken til fornuftig pris. Hos os kan I regne med, at den pris vi giver jer svarer til det produkt, den kvalitet og det design, som I modtager. 
 
Så hvis I spørger; hvad koster et nyt køkken - så lad os komme med et fornuftigt bud på jeres køkkendrøm.
 

Når du skal vælge køkkenleverandør

Der findes i Danmark masser af dygtige køkkenleverandører. Nogle lidt for dygtige, hvis I forstår. Hvis noget går galt i et stort køkkenfirma, kan de jo altid finde en ny kollega at give skylden.

DIN TRYGHED
Hos os er det "os selv" I kommer til at tale med.
Det er os der vejleder og rådgiver jer.
Det er os der fremstiller køkkenet
- og det er også os der leverer det - til tiden.
bottom of page