top of page
  • Forfatters billedeTage Laursen ApS

Massivt træ i køkkenet


Så let og elegant kan et køkken i massivt træ se ud. Tage Laursen Aps er specialister i at designe det helt unikke køkken, som mange i dag leder efter. Køkkenet som er godt håndværk og fremstillet helt efter dine ønsker. "Vi ved godt, at kunderne i dag ikke er vilde med standard. Standardkøkkener trækker også ned i prisen, når eller hvis man engang skal sælge sit hus. Så er det bedre, at køkkenet er virkelig fedt og helt unik. Og det er præcist det vi er gode til", siger Bo Laursen - medejer af forretningen.

Han fortsætter "vi mixer materialer og sætter dem sammen på nye måder. Det er et specialdesign, hver gang - og det kan vores kunder godt lide. Der er jo mange forskellige ønsker til et køkken idag. Nogle vil have hvide højglans køkkener, grebsfri, andre vil have køkkener i massivt træ mens flere og flere vil have snedkerkøkkener.

Vi laver det hele", siger han. Han understreger også at unikke køkkener ofte er billigere end kunderne regner med. "Faktisk så bliver de næsten altid positiv overrasket over prisen", siger han. "Så derfor får vi da også mere og mere efterspørgsel på vores kvalitetskøkkener og -badeværelser", slutter han. De har da også netop på baggrund af det gode håndværk og de rimelig priser leveret køkken helt i New York.


Du kan også få et unikt køkken.


Henvend dig til firmaets køkkendesigner Pia og bliv kyndigt vejledt af en medarbejder med mange, mange års erfaring med udvikling og design af smukke køkkener og badeværelser.

391 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


bottom of page