top of page
  • Forfatters billedeTage Laursen ApS

Vinduer i specialmål


Det er ikke altid man kan bruge vinduer og døre i standardmål, og hvad gør man så?


Tage Laursen ApS laver ofte og meget gerne vinduer og døre i specialmål. Det kan være, at selve formen er helt unik fordi, det skal passe til en ældre bygning.

Men det kan også være, at det som her skal være vinduer der udtryksmæssigt skal hænge sammen med husets helt specielle udtryk, og derfor ikke kan købes som standard.


"Vores vinduer er DANSK produceret og laves på vores værksted hjemme i Sunds", siger Bo Laursen, som er den ene af 3 medejere i virksomheden. "Det giver helt enkelt kunderne mulighed for, at få det præcist som de vil. Både størrelse, form, farve og kvalitet. Det synes vi jo er det bedste", fortsætter han.


På snedkerværkstedet laves vinduer og døre fra bunden af.

De males også på virksomhedens eget værksted. Så alt i alt er det et godt dansk produkt som virksomheden er stolt af.


Kunderne er også ganske godt tilfredse. "Nye vinduer og døre er jo en større investering, for de fleste", siger Bo og fortsætter "så det er selvfølgelig vigtigt, at kunderne ikke kun er tilfredse, når vi er helt færdige - men det er også vigtigt, at de føler sig trygge undervejs i produktionen".

De mange positive tilbagemeldinger som virksomheden har fået gennem årene, vidner om, at de nok rammer plet på præcist det grundlag.


Så skal din bolig fornyes med nye vinduer og døre, så spørg en lokal og 100 % jysk snedker virksomhed, om en fornuftig løsning og pris.


Det betaler sig.

64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page