top of page
  • Forfatters billedeTage Laursen ApS

Alle sælger køkkener

Opdateret: 8. maj 2018

Efterhånden kan du bestille dit nye køkken nede hos den lokale frisør, mens du alligevel sidder der og får ordnet håret...


Det er vanvittigt.

Før i tiden skulle man have en håndværksmæssig uddannelse, før man fik lov, at sælge et køkken til nogen som helst. De tider er over...


Nu kan du gå i et byggemarked, på internettet, i din dagligvarerforretning og endda også til den forretning der også sælger dig fodbad og røremaskiner, for at bestille dit nye køkken.


Hvorfor gør man det? Et varehus der skal vide alt om både mobiltelefoner, støvsugere, Smart TV, kaffemaskiner og barbermaskiner - hvordan skal de også kunne servicere kunderne korrekt, hvis kunden har brug for et nyt køkken?


En investering som skal være den helt rigtige, fordi køkkenet skal holde i mange år, kræver ekspertise. Altså ekspert-hjælp.

Det får du kun hos en professionel køkken ekspert. En håndværker.


Vi har produceret og solgt køkkener i mere end 35 år.


Vi kender alt til materialerne. Helt fra træets oprindelse, kabinettets opbygning, hængslerne, skinner, samlinger, lakering, laminering, samlinger, skuffer, låger, bordplader, vaske, armaturer og alt det andet, der er vigtigt for, at du får det rigtige køkken i forhold til behovet.


Du får en professionel vejledning og et køkkenvalg, som vil bringe daglig glæde i mange, mange år - når du kontakter håndværkere som os.Du finder os i Sunds, men vi leverer også gerne køkkener i resten af Danmark.


81 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page