top of page
  • Forfatters billedeTage Laursen ApS

Så dansk, så dansk... I New York, USA

“The streets of Manhattan, New York”, en lejlighed højt oppe, en familie med hjerte for dansk design og udpræget kvalitetssans har fået leveret et pure dansk køkken.


Det er Tage Laursen ApS i Sunds, der har udviklet dette skønne køkkendesign. NORDIC OAK hedder serien, som er udviklet i samarbejde med en dansk designer, der til dagligt arbejder hos modebrandet Michael Kors i New York.


Der er arbejdet med de enkelte linjer, de rene flader og man har hele vejen haft fokus på det nordiske look, som i den grad er efterspurgt i hele verden.

Resultat er blevet rigtig godt.


Den varme og levende overflade som eg giver, er ægte og kan, når den får en hvidoliering som her, sagtens blandes med eksempelvis helt blanke, hvide overskabe. NORDIC OAK køkkendesign er lavet af håndværkere.


Træet er udvalgt og efterfølgende bearbejdet af 100% jyske fagfolk der hos Tage Laursen i Sunds, Herning, hver dag arbejder for at udvikle kvalitetskøkkener og badeværelser samt garderober.


“Det må gerne kunne ses, at det er håndlavet. Det er populært. Der skal være mennesker bag, og det er der hos os”, udtaler Bo Laursen, som er søn af firmaets stifter Tage Laursen, og i dag er medejer.


Virksomheden har hele tiden 10-15 ansatte og kan sagtens mærke, at efterspørgslen på originalt håndværk igen er stigende.


Skulle du være interesseret i, at høre mere om NORDIC OAK serien, så tag kontakt via websiden www.tl-sunds.dk


107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page