top of page
  • Forfatters billedeTage Laursen ApS

Køkken med sjæl og charme

Vi er en midtjysk snedker virksomhed der specialiserer os i håndværket.

Et håndværk der også tryller skønne køkkener frem.


Der er rigtig mange familier, der bor i ældre huse med masser af sjæl, og vi mener, man skal renoverer disse huse med omtanke.

"Ja, der findes masser af prisbillige køkkener på markedet, dem kan vi også leverer, men har man et hus, der fortjener lidt ekstra, så skal man da have et godt snedker-køkken på banen", siger ejer Bo Laursen.


Der er set og hørt om mange eksempler på, at et snedkerkøkken for mange desværre er endt op med at blive en dyr omgang. Det skyldes mange gange, at leverandøren og kunden ikke har fået snakket projekt ordentligt igennem, og derfor har været nød til at ændre undervejs. Men sådan behøves det ikke at være.


Vi tager altid en fyldestgørende snak med kunden, FØR vi går i gang. Vi laver tegninger og tilbud som afstemmes, inden projektet starter op, så vi på den måde altid er enige om slutprisen. Så bliver alle glade.


Og som oftest er vores priser på køkkener i massiv træ på et niveau, hvor kunderne overraskes positivt.


Vi arbejder i mange forskellige slags træ. I øjeblikket er eg meget efterspurgt, men det er jo helt individuelt, hvad man ønsker. Billederne her viser et køkken, der er bygget i fyrtræ, som efterfølgende er hvidolieret.


Skufferne har soft-close og bordhøjden er ekstra høj.


KUNDEN BESTEMMER....


59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page